Πρέπει να κάνω διαφήμιση στο internet;

Πρέπει να κάνω διαφήμιση στο internet;

Μέρος της βελτιστοποίησης μια ιστοσελίδας είναι και η διαφήμιση. Μέρος όμως.. που καλό θα ήταν να το κρατήσουμε μικρό. Γιατί η διαφήμιση μας προσφέρει μια γρήγορη μεν αύξηση της επισκεψιμότητας μας, ωστόσο δε, παραμένει να είναι ένας κουβάς με μια τρύπα στη μέση, μέσα στον οποίο εμείς ρίχνουμε τα χρήματά μας… Αυτή είναι η αλήθεια. Η μήπως όχι?

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Είναι γνωστό ότι είναι καλύτερα να επενδύσουμε πάνω στη βελτιστοποίηση της δικής μας ιστοσελίδας ώστε να έχουμε μόνιμα αποτελέσματα, παρά να πληρώνουμε κάθε τόσο ένα πόσο που θα μας βγάζει στη 1η σελίδα του Google (αλλά θα μας βγάζει σαν διαφήμιση, όχι στα οργανικά αποτελέσματα).

Ωστόσο υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις όπου η διαφήμιση είναι απαραίτητη. Πότε συμβαίνει αυτό? Όταν ξεκινάμε τη προσπάθεια προώθησης ενός προϊόντος ( η μιας ιστοσελίδας στη περίπτωσή μας), όταν ο ανταγωνισμός μας είναι πολύ υψηλός, όταν ξέρουμε (από προηγούμενες καμπάνιες) πως η χρηματική επένδυσή μας στη διαφήμιση θα μας επιστραφεί μέσα από τα μελλοντικά κέρδη μας. Που πολλές φορές δεν είναι και τόσο μελλοντικά, αλλά είναι πολύ πιο άμεσα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για διαφήμιση. Αλλά και πολλοί λόγοι για να υπάρχει ένα μέτρο και μια στρατηγική πίσω απ αυτή. Αν θέλετε να τα δούμε όλα αυτά μαζί σας, αναλύοντας την δική σας επιχείρηση, και βλέποντας τις δικές σας ανάγκες και δυνατότητες δεν έχετε παρά να μας τηλεφωνήσετε στο 210 258 2009.

Θέλω να μάθω περισσότερα για τη διαφήμιση στο internet

Θέλω να μάθω για την προώθηση ιστοσελίδων και τις τιμές / κόστος που θα πρέπει να υπολογίσω.

 


Διαβάστε επίσης για την προώθηση ιστοσελίδων