Μπορώ να προβληθώ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα;

Μπορώ να προβληθώ μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα;


Όχι μόνο μπορείτε, αλλά επιβάλλεται!

Η παρουσία μιας εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα είναι σε αρκετές περιπτώσεις σπουδαιότερη ακόμα και από την κατασκευή της ιστοσελίδας της. Και δεν υπερβάλουμε σε αυτά που σας λέμε.., απλά αναλογιστείτε τα παρακάτω:

Τα κοινωνικά δίκτυα ( facebook, twitter ) προσφέρουν ένα διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας, καθώς παρέχουν α) το πλαίσιο για τη δημιουργία ομάδων, φίλων και υποστηρικτών γύρω από ‘fan pages’, και β) τη δυνατότητα μιας πιο γρήγορης και άμεσης προβολής των υπηρεσιών ή των νέων μιας επιχείρησης. Δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Σκεφτείτε ότι στο facebook – για παράδειγμα – υπάρχουν αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 1.2 δισεκατομμύρια εγγεγραμμένοι χρήστες, εκ των οποίων τα 757 εκατομμύρια το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση! Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, έχουν δηλώσει τα στοιχεία τους, το όνομά τους, την ηλικία τους, τα χόμπι τους, τα ενδιαφέροντά τους, τη μόρφωσή τους, τη διεύθυνση τους… και – εδώ γίνεται πραγματικά ενδιαφέρων – το facebook μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε στοχευόμενη διαφήμιση, δημιουργώντας διαφημίσεις που θα απευθύνονται -και που θα τις δουν- μόνο τα άτομα που θα πληρούν τους όρους που εμείς θα επιλέξουμε… Αν το καλοσκεφτείτε οι δυνατότητες που μας δίνονται είναι τεράστιες.

Μιλήστε σήμερα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα. Εμείς ξέρουμε πως μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε σωστά, ώστε να δημιουργήσετε τη διαφήμιση σας στα κοινωνικά δίκτυα, και γενικότερα να προωθήσετε την επιχείρησή σας με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, αντλώντας τα μέγιστα αποτελέσματα.

Θέλω να προωθήσω την επιχείρησή μου μέσα από τα social media

 


Διαβάστε επίσης για το κόστος της προώθησης ιστοσελίδων αλλά και για την προώθηση ιστοσελίδων SEO