Κατασκευή ιστοσελίδων με αποτελέσματα!

Μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι η εικόνα σας στο ίντερνετ, ένας πωλητής που δουλεύει για σας 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Δώστε στην ιστοσελίδα σας την προσοχή που της αξίζει και να θυμάστε: Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι μια επένδυση... δεν είναι απλά ένα έξοδο.

Κατασκευή ιστοσελίδων με μεράκι!

Κατασκευή ιστοσελίδων με αποτελέσματα

Κατασκευή ιστοσελίδων με μεράκι αλλά και καλές τιμές. Για κατασκευή ιστοσελίδας με γρήγορη φόρτωση, επαγγελματικό σχεδιασμό & αξιόπιστη φιλοξενία. Πάνω από 20 χρόνια εμπειρία.

Το internet είναι το πάθος μας(!) και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες από το 1996 μέχρι και σήμερα! Είναι χαρά μας λοιπόν να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πάνω στη κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων (SEO), και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε ονειρευτεί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας τηλεφωνήσετε στο 6942 918 308 ή στο 210 514 03 80 και εμείς θα αναλάβουμε τα πάντα από κει και πέρα…

Κριτικές από πελάτες μας

Διαβάστε τι λένε για εμάς οι πελάτες μας… διαβάζοντας τις αληθινές κριτικές που γράφουν στη Google!

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες μπορούμε να κατασκευάσουμε την ιστοσελίδα που θέλετε!

Οι μέρες που χρειάζονται για την κατασκευή μια ιστοσελίδας είναι ανάλογα με τον όγκο που έχει η κάθε ιστοσελίδα… Ωστόσο – για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης – για μια απλή ιστοσελίδα χρειαζόμαστε 4 με 7 ημέρες (από τη στιγμή που έχουμε το απαραίτητο υλικό στα χέρια μας, όπως π.χ. κείμενα και φωτογραφίες). Για μεγαλύτερες ιστοσελίδες υπολογίστε 7 με 21 ημέρες ή και περισσότερες, ανάλογα πάντα με το μέγεθος της ιστοσελίδας που θα πρέπει να κατασκευάσουμε.

Τι ονομάζουμε "κατασκευή ιστοσελίδων";

Κατασκευή ιστοσελίδων είναι το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου για το Διαδίκτυο (World Wide Web) ή ενός intranet (ένα ιδιωτικό δίκτυο). Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να κυμαίνεται από την ανάπτυξη μιας απλής στατικής σελίδας απλού κειμένου έως και πολύπλοκες εφαρμογές που λειτουργούν μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων. Περιλαμβάνει επίσης πτυχές όπως ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, ο προγραμματισμός, η διαχείριση βάσεων δεδομένων και την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατασκευή ιστοσελίδων με χαμηλό κόστος!

Μιλήστε μας για την ιστοσελίδα που θέλετε και εμείς θα σας προτείνουμε τη λύση με το χαμηλότερο κόστος!

Δεν χρειάζονται όλοι την ίδια ιστοσελίδα… οι ανάγκες του καθενός είναι σχεδόν πάντα διαφορετικές από τις ανάγκες του διπλανού του, οπότε κι εμείς κοιτάμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Για μια πολύ απλή παρουσίαση στο internet μπορείτε να ξεκινήσετε με 150 ή 200 ευρώ… και όσο μεγαλώνουν οι ανάγκες σας τόσο μπορούμε να προσθέτουμε έξτρα κομμάτια και λειτουργίες στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας.

Οι τιμές μας για την κατασκευή ιστοσελίδων είναι από τις καλύτερες της αγοράς! Μπορείτε επίσης να δείτε μερικές από τις προσφορές μας για την κατασκευή ιστοσελίδας., όπως επίσης να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα έργα μας!

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά για το πως θα κατασκευάσουμε και τη δική σας ιστοσελίδα όπως και μια αναλυτική παρουσίαση από τα κόστη μιας ιστοσελίδας. 

κατασκευή ιστοσελίδων τιμές

Κατασκευή ιστοσελίδων είναι το σύνολο των εργασιών που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός ιστότοπου για το Διαδίκτυο (World Wide Web) ή ενός intranet (ένα ιδιωτικό δίκτυο). Η κατασκευή ιστοσελίδας μπορεί να κυμαίνεται από την ανάπτυξη μιας απλής στατικής σελίδας απλού κειμένου έως και πολύπλοκες εφαρμογές που λειτουργούν μέσω διαδικτύου, ηλεκτρονικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων. Περιλαμβάνει επίσης πτυχές όπως ο σχεδιασμός ιστοσελίδων, ο προγραμματισμός, η διαχείριση βάσεων δεδομένων και την ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου.

Κατασκευή ιστοσελίδων - τιμές και προσφορές!

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μια λεπτομερής ανάλυση από τα διάφορα κόστη που υπάρχουν για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας.

Για να κατανοήσετε καλύτερα τα κόστη θα πρέπει να τα διαχωρίσουμε σε 3 βασικές κατηγορίες:

 1. Ξεκινάμε με τα κόστη που πληρώνετε κάθε χρόνο
 2. Συνεχίζουμε με τα κόστη που πληρώνετε μόνο μια φορά
 3. Και κλείνουμε με τα κόστη που θα υπάρχουν ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε με την ιστοσελίδα σας

Και φυσικά θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι το τελικό κόστος μια ιστοσελίδας εξαρτάται απόλυτα από το τι τελικά θέλει να κάνει ο πελάτης!

Αλλά ας δούμε τα παραπάνω πιο αναλυτικά…

Κατασκευή ιστοσελίδων: πάγια κόστη (που πληρώνετε κάθε χρόνο)

1. Domain name

Πρόκειται για το όνομα της ιστοσελίδας σας (π.χ. seo1.gr) και το πληρώνετε κάθε 1 ή 2 ή και περισσότερα χρόνια, ανάλογα με την κατάληξη του ονόματος (π.χ. τις καταλήξεις σε “gr” δεν μπορούμε να τις αγοράσουμε για λιγότερα από 2 έτη) και ανάλογα με το πλάνο που έχετε. Για παράδειγμα αν θέλουμε μπορούμε να αγοράσουμε ένα όνομα για 2 ή 4 ή  και περισσότερα έτη… Το κόστος εδώ είναι σχετικά μικρό, ένα domain name κοστίζει περίπου 9 ευρώ το χρόνο + ΦΠΑ.

κατασκευή ιστοσελίδων τιμές για αγορά domain name

 

2. Κόστος φιλοξενίας

Η κάθε ιστοσελίδα πρέπει να έχει ένα χώρο στον οποίο φιλοξενείται. Αν θέλουμε να εξηγήσουμε σε κάποιον τι ακριβώς είναι η φιλοξενία, τότε θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε το παρακάτω παράδειγμα:

Αν υποθέσουμε πως όλο το internet είναι ένα χωριό…  τότε το κάθε σπίτι του χωριού είναι και μια ιστοσελίδα. Η διεύθυνση του κάθε σπιτιού είναι το domain name… και το οικόπεδο πάνω στο οποίο είναι χτισμένο το σπίτι είναι η φιλοξενία.  Και όπως υπάρχουν καλά οικόπεδα και λιγότερα καλά οικόπεδα… έτσι  υπάρχουν και καλές ή κακές φιλοξενίες.

Και για να γίνουμε πιο ακριβής, υπάρχουν πακέτα φιλοξενίας με τιμές που αρχίζουν από 50 ευρώ το χρόνο… και υπάρχουν και πακέτα που το κόστος τους είναι σε χιλιάδες ευρώ!

Τα πάντα έχουν να κάνουν με το τι ανάγκες έχουμε εμείς! Πάντως μια καλή φιλοξενία ( server ) θα πρέπει να παρέχει οπωσδήποτε:

 • Ταχύτητα για να «φορτώνει» γρήγορα η ιστοσελίδα.
 • Αυτόματα ημερήσια και εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας.
 • Συμβατότητα με νέες τεχνολογίες για να μην μας περιορίζει ως προς τις δυνατότητες της ιστοσελίδας.

Για μια απλή ιστοσελίδα πάντως μπορούμε να πούμε πως θα είμασταν ΟΚ με ένα κόστος περίπου 100 – 200 ευρώ το χρόνο.  Όπως είπαμε υπάρχουν πακέτα και με λιγότερα χρήματα, αλλά κοιτάμε να πάρουε κάτι που να έχει και κάποια ποιότητα….

κατασκευή ιστοσελίδων τιμές για αγορά φιλοξενίας

 

 

3. Κόστος για SSL πιστοποιητικό

Αν δεν καταλαβαίνετε τι είναι αυτό… απλά να σας πούμε πως ουσιαστικά πρόκειται για ένα πρωτόκολλο ασφαλείας, μια πιστοποίηση που εγγυάται ότι κατά την χρήση του SSL, η ανταλλαγή πληροφοριών θα είναι κωδικοποιημένη και ασφαλής.

Υπάρχουν πολλά είδη πιστοποιητικών και αγοράζουμε κάποιο ανάλογα με τις ανάγκες μας. Υπάρχει και το δωρεάν πιστοποιητικό (lets encrypt) που δίνει η tophost. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις τιμές από μερικά από τα πιστοποιοτικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά.

κατασκευή ιστοσελίδων τιμές για αγορά SSL

Κατασκευή ιστοσελίδων: κόστη που πληρώνετε μόνο μια φορά

1. Το κόστος της κατασκευής της ιστοσελίδας: και το ερώτημα είναι, τι ακριβώς θέλετε;

Υπάρχουν ιστοσελίδες που κοστίζουν 300 ευρώ(*)… υπάρχουν και ιστοσελίδες που κοστίζουν 30000 ευρώ!

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα αυτοκίνητα… υπάρχουν αυτοκίνητα με 500 ευρώ αλλά υπάρχουν και με 50000 ευρώ. Και όπως δεν έχει καμία απολύτως σχέση το ένα αυτοκίνητο με το  άλλο… έτσι δεν έχουν σχέση και οι ιστοσελίδες…

Για να έχετε μια αρχική ιδέα για τις τιμές μπορείτε αρχικά να δείτε μερικές από τις προσφορές μας για ιστοσελίδες, ωστόσο το καλύτερο θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να δούμε μαζί τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Το κόστος πάντα διαμορφώνεται ανάλογα με το τι θέλετε. Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις η τιμή για την κατασκευή μια ιστοσελίδας κυμαίνεται κάπου μεταξύ 500 με 1500 ευρώ. Όταν φυσικά δεν μιλάμε για κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) γιατί τότε μιλάμε για εντελώς διαφορετικά κόστη…

Γιατί εννοείται πως μια ιστοσελίδα για ηλεκτρονικό κατάστημα δε μπορεί να έχει το ίδιο κόστος με μια ιστοσελίδα εταιρικής προβολής. Ο λόγος είναι απλός. Χρειάζονται πολύ παραπάνω εργατοώρες για να δημιουργηθεί!

Είδη ιστοσελίδων

Δείτε πιο κάτω μερικά ενδεικτικά είδη ιστοσελίδων:

 • Κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας
 • Κατασκευή eshop
 • Προσωπικό Portfolio
 • Ειδησεογραφικό portal
 • Online Περιοδικό

Το είδος της ιστοσελίδας που θέλετε να δημιουργήσετε είναι ο βασικός άξονας για την τιμολόγησή της και θα πρέπει να το έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σας (για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε) πριν απευθυνθείτε στην εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή. Αν ωστόσο δεν μπορείτε να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς θέλετε… κανένα πρόβλημα… γιαυτό είμαστε εμείς! Μιλήστε μας! Θα καθήσουμε μαζί και θα κάνουμε την ανάλυση που χρειάζεται ώστε να προχωρήσουμε με την καλύτερη λύση!

κατασκευή ιστοσελίδων τιμές για development

Οι δυνατότητες στην κατασκευή ιστοσελίδας είναι απεριόριστες…

Δείτε πιο κάτω μερικές από τις δυνατότητες που μπορεί να έχει η ιστοσελίδα σας:

 • Παρουσίαση της εταιρίας σας
 •  Διάφορες σελίδες με τις υπηρεσίες σας ή τα προϊόντα σας
 •  Gallery Φωτογραφιών
 •  Απεριόριστα δικά σας email με το όνομα της εταιρίας σας
 •  Online Φόρμα επικοινωνίας
 •  Άλλες φόρμες επικοινωνίας με συγκεκριμένα πεδία πληροφοριών που θέλετε να σας παρέχουν οι επισκέπτες σας
 •  Δυνατότητα αυτόματης καταχώρησης των πληροφοριών σε βάση δεδομένων
 •  Δυνατότητα αυτόματης καταχώρησης και real-time παρουσίασης των πληροφοριών
 •  Χάρτες Google maps – με οδηγίες προσέγγισης στον χώρο σας
 •  Blog για νέα και προσφορές
 •  Newsletter
 •  web radio ( με δυνατότητες από 200 μέχρι και 10000+ listeners )
 •  Δυναμική ιστοσελίδα που μπορείτε να διαχειρίζεστε μόνοι σας!
 • SEO friendly

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος μιας ιστοσελίδας

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχουν και αρκετοί άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος όπως οι παρακάτω:

 • Έχετε λογότυπο για χρήση στο internet;
 • Θέλετε να ανανεώνετε μόνοι σας την ιστοσελίδα;
 • Έχετε έτοιμα γραφιστικά ή θα πρέπει να δημιουργηθούν νέα;
 • Έχετε κείμενα ή θα χρειαστεί να γραφούν νέα;
 • Θα χρειαστεί η ιστοσελίδα σας SEO;
 • Πως θα διαφημίσετε την ιστοσελίδα σας;

Τα χρειάζεστε όλα τα παραπάνω; Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό; Ένα ραντεβού μαζί μας θα σας λύσει όλες τις απορίες.

Κατασκευή ιστοσελίδων: κόστη που θα υπάρχουν ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε με την ιστοσελίδα σας

Και από δω και πέρα ας αρχίσουμε να μιλάμε για όλα τα έξτρα κόστη που μπορεί να προκύψουν…

1. Συντήρηση ιστοσελίδας.

Μια ιστοσελίδα είναι όπως ένα αυτοκίνητο… το ξαναφέραμε αυτό το παράδειγμα! Όπως λοιπόν ένα αυτοκίνητο πρέπει να συντηρείται… γιατί αν δεν το πάμε στον μηχανικό σε τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί μια μέρα να σταματήσει να λειτουργεί…. έτσι και οι ιστοσελίδες πρέπει να συντηρούνται!

Η βασική συντήρηση περιλαμβάνει αναβάθμιση του wordpress, αναβάθμιση των plugins στις νέες εκδόσεις τους, αναβάθμιση του template στη νέα έκδοση, έλεγχος για τα backups κλπ. Το κόστος είναι 30 ευρώ το μήνα, δηλαδή 360 ευρώ το χρόνο. Υπάρχει και το Full Support πακέτο που περιλαμβάνει αντιμετώπιση καταστάσεων όπως επιθέσεις από hackers, ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν κλπ. Το Full Support πακέτο κοστολογείται ανάλογα με τη περίπτωση (επισκεψιμότητα, βαθμός επικινδυνότητας κλπ) της κάθε ιστοσελίδας.

Κάθε πότε – και γιατί – θα πρέπει να γίνεται η συντήρηση;

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να γίνεται κανονικά η συντήρηση. Αν δεν γίνει η συντήρηση μπορεί μεν να μην παρουσιαστεί κάποιο άμεσο πρόβλημα, ωστόσο όσο δεν γίνεται τόσο μεγαλώνουν τα κενά ασφαλείας και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί κάτι πραγματικά άσχημο στο μέλλον όπως π.χ. να χακάρουν την ιστοσελίδα ή να σταματήσει να λειτουργεί από μόνη της. Γιαυτό το λόγο δεν αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία κάποιας ιστοσελίδας σε δικό μας server αν δεν υπάρχει και η ανάλογη συμφωνία για τη συντήρησή της. Μπορείτε φυσικά να έχετε την ιστοσελίδα σε δική σας φιλοξενία, χωρίς καμία συντήρηση… αλλά πραγματικά θεωρούμε πως δεν είναι και η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε.

Υπάρχει και η συντήρηση.. όχι μόνο κατασκευή ιστοσελίδων

2. GDPR – (περί προσωπικών δεδομένων).

Από τον Μάιο του 2018 ισχύει ο νόμος που λέει πως η κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει με κάποιο τρόπο να λέει με ξεκάθαρο τρόπο το πως διαχειρίζεται τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας. Κάποιοι πελάτες επιλέγουν να μην προχωρήσουν στην υλοποίηση του GDPR. Πολύ κακή ιδέα κατά τη γνώμη μας καθώς το πρόστιμο είναι αρκετά τσουχτερό…  Εμείς πάντως μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλα τα απαραίτητα plugins για να είναι η ιστοσελίδα σας σύμφωνη με το GDPR με το κόστος να είναι μόνο 100 ευρώ.

3.  AMEA plugin

Δίνει τη δυνατότητα σε άτομα ΑΜΕΑ να μπορούν να πλοηγηθούν με μεγαλύτερη ευκολία στην ιστοσελίδα σας. Κόστος εγκατάστασης 80 ευρώ.

4.  SEO

Μηνιαία υπηρεσία για να προωθήσουμε την ιστοσελίδα στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Μεγάλη σημασία και για το κόστος αλλά και για το πόσο γρήγορα θα υπάρξουν αποτελέσματα έχει ο ανταγωνισμός . Είναι μια διαδικασία που συνήθως παίρνει τουλάχιστον 12 μήνες. Τα πρώτα αποτελέσματα τα υπολογίζουμε μετά από 6-7 μήνες. Κόστος: από 200 ευρώ το μήνα για ιστοσελίδες με χαμηλό ανταγωνισμό … μέχρι και 500 ευρώ το μήνα για σελίδες με πολύ υψηλό ανταγωνισμό!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ σε πολύ καλές τιμές!

 

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδων με αποτελέσματα που μπορείς να δεις!

Κατασκευή ιστοσελίδων με αποτελέσματα!

Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε την εταιρική ή προσωπική σας ιστοσελίδα πάντα με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες

Η κατασκευή της θα έχει τα παρακάτω βασικά στάδια:

1. Ανάλυση ιστοσελίδας

Καταρχήν θα πρέπει να αναλύσουμε τους λόγους για τους οποίους θέλετε να δημιουργήσετε την ιστοσελίδα, και το κενό που ενδεχομένως έρχεται να καλύψει. Θα πρέπει να καταλήξουμε στο στυλ που θα πρέπει να έχει η ιστοσελίδα, να δούμε σε ποιους απευθύνεται, και το τι θα είναι αυτό που θα τη κάνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

2. Υλικό που θα χρειαστούμε

Έπειτα θα δούμε μαζί το υλικό που θα ανεβάσουμε στην ιστοσελίδα, τον όγκο του αλλά και το περιεχόμενό του, και θα προσπαθήσουμε να βρούμε και άλλους ενδεχομένους τρόπους για να προβάλουμε καλύτερα αυτό που θέλετε. Videos, αρχεία ήχου, φωτογραφίες, animation… όλα τα παραπάνω μπορούν να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

3. Εικαστικό κομμάτι

Στη συνέχεια θα διαλέξουμε μαζί το template της ιστοσελίδας. Ουσιαστικά προχωράμε στο σχεδιαστικό κομμάτι του project, όπου μέσα από μια πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων διαλέγουμε μερικά για να τα δοκιμάσουμε ώστε να δούμε αν και κατά πόσο ταιριάζουν με την ιστοσελίδα που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Μετά και την επιλογή του template, μπορούμε να αρχίσουμε την κατασκευή.

Κατασκευή ιστοσελίδων για μια ουσιαστική παρουσία στο ίντερνετ

Κατασκευή ιστοσελίδων για το παρόν και το μέλλον...

Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα μπορούν να υλοποιηθούν από την ομάδα μας. Αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο που δεν αναφέρεται πιο πάνω, απλά ρωτήστε μας.

Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι καθ όλη τη διάρκεια της κατασκευής εμείς θα βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι η εικόνα σας στο ίντερνετ, ένας πωλητής που δουλεύει για σας 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Δώστε στην ιστοσελίδα σας την προσοχή που της αξίζει και να θυμάστε: Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι μια επένδυση.., δεν είναι απλά ένα έξοδο.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μαs για μια προσφορά!

κατασκευή ιστοσελίδων – SEO1 – Κατασκευη ιστοσελιδων πακετα – κατασκευη ιστοσελιδας προσφορα – κατασκευή ιστοσελίδων αθήνα – κατασκευη ιστοσελιδας δωρεαν – κατασκευη ιστοσελιδας κοστος – κατασκευη ιστοσελιδων αθηνα – κατασκευη ιστοσελιδας τιμες

* η 1η από τις προσφορές μας χωρίς την φιλοξενία κοστίζει 300 ευρώ!

Τηλεφωνήστε μας: 6942 918 308