Τιμές Υπηρεσιών

Τιμές Υπηρεσιών για κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

 

Τιμές Υπηρεσιών για κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές μας για τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Πιστεύουμε πως πρέπει να υπάρχει πλήρη διαφάνεια σε ότι αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουμε και το κόστος της κάθε υπηρεσίας. Φυσικά η κάθε ιστοσελίδα είναι ξεχωριστή και δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε το κόστος όλων των ιστοσελίδων, ωστόσο πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικές ενδεικτικές τιμές των υπηρεσιών μας.

Όλες οι υπηρεσίες είναι προ-πληρωτέες (στις ιστοσελίδες ο πελάτης πληρώνει το 20% του κόστους στην αρχή, το 40% στη μέση -περίπου- της εργασίας, και το υπόλοιπο 40% με τη παράδοση της ιστοσελίδας).

* Οι τιμές που βλέπετε δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Φιλοξενία ιστοσελίδας

Από 100 ευρώ το χρόνο (σε shared hosting, σε servers που φιλοξενούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) εως και 1000 ευρώ το χρόνο ( σε πολύ γρήγορα πακέτα).

Κατασκευή ιστοσελίδας

Οι τιμές μας για κατασκευή ιστοσελίδων αρχίζουν από  250 ευρώ για μια πολύ απλή ιστοσελίδα (μιλάμε για μια μόνο σελίδα με τα στοιχεία της επιχείρησης σας και 1-2 φωτογραφίες) … και ανεβαίνουν ανάλογα με τον όγκο της ιστοσελίδας. 

Μια καλή λύση θα ήταν να ξεκινήσετε με κάτι απλό αλλά αξιοπρεπές… (δείτε την 1η προσφορά). Το κόστος πάντα διαμορφώνεται ανάλογα με το τι θέλετε. Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος μιας ιστοσελίδας κυμαίνεται μεταξύ 500 με 1500 ευρώ… με το 800-1200 να είναι η πιο συχνή διακύμανση. 

Ωστόσο εδώ, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε το εξής: εμάς σαν εταιρεία δεν μας ενδιαφέρει να δώσουμε την φτηνότερη τιμή της αγοράς… Δεν θέλουμε να μπούμε καν στη διαδικασία του “ποιος είναι ο φτηνότερος”, γιατί άλλο πράγμα το φτηνότερος και άλλο το καλύτερος…

Έχουμε ακούσει πολλές φορές να μας λένε “βρήκα κάποιον που μου φτιάχνει την ιστοσελίδα με 150 ευρώ”… Ναι, αλλά τι ιστοσελίδα σου φτιάχνει; Γιατί οι ιστοσελίδες είναι όπως τα αυτοκίνητα, κάποιος μπορεί να πληρώσει 500 ευρώ για το αυτοκίνητο του και κάποιος άλλος 20.000 ευρώ. Τι αγόρασε όμως ο πρώτος και τι ο δεύτερος! Δεν μπορούμε λοιπόν να κάνουμε τέτοιου είδους συγκρίσεις λαμβάνοντας υπόψη μόνο την τιμή. Θα πρέπει να βλέπουμε τη συνολική εικόνα, τα χαρακτηριστικά της ιστοσελίδας, τη φιλοξενία που έχει, την ασφάλεια, το αν είναι φιλική προς τα κινητά, το αν έχει γίνει δουλειά ώστε να την αναγνωρίζει η Google, αν έχουν εγκατασταθεί τα κατάλληλα εργαλεία που βοηθούν στην προώθηση της ιστοσελίδας, το πόσο γρήγορη είναι η ιστοσελίδα και πολλά άλλα.

Οπότε αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι να προσφέρουμε στον πελάτη μας μια ξεκάθαρη εικόνα από το τι μπορεί να έχει και σε ποιες τιμές μπορεί να έχει την κάθε υπηρεσία. Και ναι, προσπαθούμε και το έχουμε καταφέρει να έχουμε από τις ανταγωνιστικότερες τιμές στην αγορά, αλλά πάντα με γνώμονα την ποιότητα. Κι αν η ποιότητα κοστίζει λίγο παραπάνω τότε προς τα εκεί θα στρέψουμε τον πελάτη μας. Γιατί η εμπειρία μας ( από το 1996 δουλεύουμε με τις ιστοσελίδες και το internet γενικότερα ) μας έχει διδάξει πως σχεδόν πάντα το “πολύ φτηνό” στο τέλος το πληρώνουμε πολύ ακριβά!

Γιαυτό και δεν θέλουμε να βλέπουμε καταστάσεις όπου ο πελάτης δημιουργεί την ιστοσελίδα του ξανά και ξανά… Πρέπει από την αρχή να γίνει σωστή κατανόηση των αναγκών του πελάτη, σωστός σχεδιασμός και σωστή υλοποίηση. Και φυσικά σε σωστές και καλές τιμές! Αλλά όχι “ότι είναι φτηνότερο”… γιατί έτσι δεν πάμε πουθενά… ( και μη πιστεύετε κάποιους που σας υπόσχονται “τον ουρανό με τ’ άστρα” για 150 ευρώ! Καλύτερα αγοράστε κάτι άλλο με τα χρήματα αυτά. Αλλιώς είναι πραγματικά σαν να πετάτε τα χρήματα σας στα σκουπίδια).

Άρα, το καλύτερο είναι να μας τηλεφωνήσετε ή να μας στείλτε μας ένα μήνυμα σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλετε, και εμείς αφού πρώτα μιλήσουμε μαζί σας θα σας κάνουμε την ανάλογη προσφορά. 

Μέχρι τότε μπορείτε να πάρετε μια ιδέα βλέποντας μερικά από τα έργα μας

Συντήρηση ιστοσελίδας

Αναβάθμιση του wordpress, αναβάθμιση των plugins στις νέες εκδόσεις τους, αναβάθμιση του template στη νέα έκδοση, έλεγχος για τα backups κλπ = 30 ευρώ το μήνα = 360 ευρώ το χρόνο. Υπάρχει και το Full Support πακέτο που περιλαμβάνει αντιμετώπιση καταστάσεων όπως επιθέσεις από hackers, ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν κλπ. Το Full Support πακέτο κοστολογείται ανάλογα με τη περίπτωση (επισκεψιμότητα, βαθμός επικινδυνότητας κλπ) της κάθε ιστοσελίδας.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να γίνεται κανονικά η συντήρηση. Αν δεν γίνει η συντήρηση μπορεί μεν να μην παρουσιαστεί κάποιο άμεσο πρόβλημα, ωστόσο όσο δεν γίνεται τόσο μεγαλώνουν τα κενά ασφαλείας και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί κάτι πραγματικά άσχημο στο μέλλον όπως π.χ. να χακάρουν την ιστοσελίδα ή να σταματήσει να λειτουργεί από μόνη της. Γιαυτό το λόγο δεν αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία κάποιας ιστοσελίδας αν δεν υπάρχει και η ανάλογη συμφωνία για τη συντήρησή της.

Κατασκευή e-shop

Οι τιμές μας ξεκινάνε από 2000 ευρώ (για ένα πλήρως λειτουργικό e-shop) και μπορεί να φτάσουμε και σε αρκετές χιλιάδες ευρώ, ανάλογα με τις λειτουργίες που θα προσθέσουμε. Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα δημιουργηθεί σε τεχνολογία wordpress, εξασφαλίζοντας σας εύκολες αναβαθμίσεις και μια πληθώρα από προγραμματιστές που θα μπορούν να το υποστηρίξουν στο μέλλον. Θα είναι φυσικά φιλικό προς όλες τις κινητές συσκευές ( κινητά τηλέφωνα, tablets κλπ. ) ενώ ταυτόχρονα το εικαστικό κομμάτι θα προσδίδει κύρος, ομορφιά και λειτουργικότητα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ σχετικά με την κατασκευή eshop.

Extra Support

Εργασία στην ιστοσελίδα π.χ. αντιμετώπιση επίθεσης από hackers, ανέβασμα από φωτογραφίες, αλλαγές στα κείμενα ή ανέβασμα νέων κειμένων, δημιουργία νέων σελίδων, αλλαγές σε logo και χρώματα ιστοσελίδας, δημιουργία διαφήμισης στο Facebook κλπ). Εδώ υπάρχουν οι εξής επιλογές:

α) μας ενημερώνετε όταν μας χρειάζεστε με τη χρέωση να είναι 50 ευρώ η ώρα.
β) προ-αγοράζετε 10 ώρες προς 35 ευρώ την ώρα (=350 ευρώ) και χρησιμοποιείτε τις ώρες σας μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Προώθηση Ιστοσελίδων – βελτιστοποίηση ιστοσελίδας (SEO)

Μόνο η προώθηση ιστοσελίδων (seo) είναι εκείνη που σας εξασφαλίζει – για τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε-  την είσοδό σας στις πρώτες  θέσεις της Google. Και φυσικά αν ακολουθήσουμε ένα ρεαλιστικό πλάνο για μια σωστή προώθηση ιστοσελίδων τότε μπορούμε να περιμένουμε και την ανάλογη αύξηση της κερδοφορίας για την επιχείρησή μας.

Οι τιμές μας για προώθηση ιστοσελίδων είναι από τις καλύτερες της αγοράς!

Για εργασίες βελτιστοποίησης (προώθηση ιστοσελίδων π.χ. για να βγείτε στη 1η σελίδα για τη λέξη/φράση που σας ενδιαφέρει) το κόστος κυμαίνεται από 300 με 500 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τη δυσκολία που παρουσιάζει η κάθε περίπτωση και το εύρος των εργασιών που πρέπει να γίνουν από τη πλευρά μας.

Για μια επιτυχημένη καμπάνια SEO χρειάζονται τουλάχιστον 6-12 μήνες, και αρκετές φορές ακόμα και μετά τη κατάκτηση της 1ης σελίδας πρέπει να συνεχίζεται ώστε να παραμένουμε στη 1η σελίδα. Ωστόσο σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις τα κέρδη που αποκομίζει ο πελάτης από τη παρουσία του στη 1η σελίδα είναι περισσότερο από αρκετά ώστε να το κόστος του SEO να μπορεί να καλυφθεί άνετα.

Πλήρης έλεγχος ιστοσελίδας

Η συγκεκριμένη υπηρεσία κοστολογείται 250 ευρώ και παρέχεται σε όσους θέλουν να δουν αν η ιστοσελίδα τους έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά ώστε να τα καταφέρει στη δύσκολη προσπάθεια της κατάκτησης της 1ης σελίδας. Με λίγα λόγια ελέγχουμε την ιστοσελίδα σας και σας ενημερώνουμε για όλα τα σημεία που υστερεί, σας δίνουμε συμβουλές για το τι πρέπει να αλλάξετε, και σας καθοδηγούμε για το πως θα πρέπει να κινηθείτε από εδώ και στο εξής.

Google Adwords

Για δημιουργία διαφήμισης Google Adwords το κόστος ξεκινάει από 300 ευρώ για τη δημιουργία (ανάλογα με το πόσες και τι είδους καμπάνιες πρέπει να τρέξουμε) και 100 ευρώ το μήνα για τη παρακολούθηση.

Facebook Ads

Για δημιουργία διαφήμισης στο Facebook το κόστος είναι 150 ευρώ.


 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


SEO1.gr

 

Οι υπηρεσίες μας στα Google Slides