ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Τιμοκατάλογος υπηρεσιών

 

Πιστεύουμε πως πρέπει να υπάρχει πλήρη διαφάνεια σε ότι αφορά τις υπηρεσίες που παρέχουμε και το κόστος της κάθε υπηρεσίας. Φυσικά το κάθε project είναι ξεχωριστό και δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε το κόστος όλων των ιστοσελίδων, ωστόσο πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικές ενδεικτικές τιμές των υπηρεσιών μας. Όλες οι υπηρεσίες είναι προ-πληρωτέες (στις ιστοσελίδες ο πελάτης πληρώνει το 20% του κόστους στην αρχή, το 40% στη μέση -περίπου- της εργασίας, και το υπόλοιπο 40% με τη παράδοση της ιστοσελίδας) και οι τιμές που βλέπετε είναι τελικές.

1) Απλή φιλοξενία ιστοσελίδας: από 60 ευρώ το χρόνο (σε shared hosting, σε servers που φιλοξενούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) εως και 500 ευρώ το χρόνο ( σε πολύ γρήγορα πακέτα).

2) Κατασκευή ιστοσελίδας: από 250 ευρώ (δείτε την 1η προσφορά). Το κόστος φυσικά διαμορφώνεται ανάλογα με το τι θέλετε. Ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 400 με 1000 ευρώ. Τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας ένα μήνυμα σχετικά με την ιστοσελίδα που θέλετε για να σας κάνουμε μια προσφορά.

3) Συντήρηση ιστοσελίδας: (αναβάθμιση του wordpress, αναβάθμιση των plugins στις νέες εκδόσεις τους, αναβάθμιση του template στη νέα έκδοση, έλεγχος για τα backups κλπ) = 30 ευρώ το μήνα = 360 ευρώ το χρόνο. Υπάρχει και το Full Support πακέτο που περιλαμβάνει αντιμετώπιση καταστάσεων όπως επιθέσεις από hackers, ιστοσελίδες που δεν λειτουργούν κλπ. Το Full Support πακέτο κοστολογείται ανάλογα με τη περίπτωση (επισκεψιμότητα, βαθμός επικινδυνότητας κλπ) της κάθε ιστοσελίδας.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να γίνεται κανονικά η συντήρηση. Αν δεν γίνει η συντήρηση μπορεί μεν να μην παρουσιαστεί κάποιο άμεσο πρόβλημα, ωστόσο όσο δεν γίνεται τόσο μεγαλώνουν τα κενά ασφαλείας και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να συμβεί κάτι πραγματικά άσχημο στο μέλλον όπως π.χ. να χακάρουν την ιστοσελίδα ή να σταματήσει να λειτουργεί από μόνη της. Γιαυτό το λόγο δεν αναλαμβάνουμε τη φιλοξενία κάποιας ιστοσελίδας αν δεν υπάρχει και η ανάλογη συμφωνία για τη συντήρησή της.

4) Κατασκευή e-shop: από 700 ευρώ (μαζί με την προσθήκη 50 προϊόντων). Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα δημιουργηθεί σε τεχνολογία wordpress, εξασφαλίζοντάς σας εύκολες αναβαθμίσεις και μια πληθώρα από προγραμματιστές που θα μπορούν να το υποστηρίξουν στο μέλλον. Θα είναι φυσικά φιλικό προς όλες τις κινητές συσκευές  ( κινητά τηλέφωνα, tabletes κλπ. ) ενώ ταυτόχρονα το εικαστικό κομμάτι θα προσδίδει κύρος, ομορφιά και λειτουργικότητα. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και εδώ φυσικά το κόστος μπορεί να ανέβει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν.

5) Extra Support: (εργασία στην ιστοσελίδα π.χ. αντιμετώπιση επίθεσης από hackers, ανέβασμα από φωτογραφίες, αλλαγές στα κείμενα ή ανέβασμα νέων κειμένων, δημιουργία νέων σελίδων, αλλαγές σε logo και χρώματα ιστοσελίδας, δημιουργία διαφήμισης στο Facebook κλπ). Εδώ υπάρχουν οι εξής επιλογές:

α) μας ενημερώνετε όταν μας χρειάζεστε με τη χρέωση να είναι 50 ευρώ η ώρα.
β) προ-αγοράζετε 10 ώρες προς 40 ευρώ την ώρα (=400 ευρώ) και χρησιμοποιείτε τις ώρες σας μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
γ) προ-αγοράζετε 30 ώρες προς 30 ευρώ την ώρα (=900 ευρώ) και χρησιμοποιείτε τις ώρες σας μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
δ) προ-αγοράζετε 50 ώρες προς 25 ευρώ την ώρα (=1250 ευρώ) και χρησιμοποιείτε τις ώρες σας μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

6) Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας – SEO: για εργασίες βελτιστοποίησης (προώθηση ιστοσελίδων π.χ. για να βγείτε στη 1η σελίδα για τη λέξη/φράση που σας ενδιαφέρει) το κόστος κυμαίνεται από 150 με 350 ευρώ το μήνα, ανάλογα με τη δυσκολία που παρουσιάζει η κάθε περίπτωση και το εύρος των εργασιών που πρέπει να γίνουν από τη πλευρά μας. Για μια επιτυχημένη καμπάνια SEO χρειάζονται τουλάχιστον 6-12 μήνες, και αρκετές φορές ακόμα και μετά τη κατάκτηση της 1ης σελίδας πρέπει να συνεχίζεται ώστε να παραμένουμε στη 1η σελίδα. Ωστόσο σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις τα κέρδη που αποκομεί ο πελάτης από τη παρουσία του στη 1η σελίδα είναι περισσότερο από αρκετά ώστε να το κόστος του SEO να μπορεί να καλυφθεί άνετα.

7) Πλήρης έλεγχος ιστοσελίδας – SEO: 200 ευρώ. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε όσους θέλουν να δουν αν η ιστοσελίδα τους έχει τα κατάλληλα χαρακτηριστικά ώστε να τα καταφέρει στη δύσκολη προσπάθεια της κατάκτησης της 1ης σελίδας. Με λίγα λόγια ελέγχουμε την ιστοσελίδα σας και σας ενημερώνουμε για όλα τα σημεία που υστερεί, σας δίνουμε συμβουλές για το τί πρέπει να αλλάξετε, και σας καθοδηγούμε για το πως θα πρέπει να κινηθείτε από εδώ και στο εξής.

8) Google Adwords: για δημιουργία διαφήμισης Google Adwords το κόστος είναι 180 ευρώ για τη δημιουργία και 50 ευρώ το μήνα για τη παρακολούθηση.

9) Facebook Ads: για δημιουργία διαφήμισης στο Facebook το κόστος είναι 100 ευρώ.