Προώθηση ιστοσελίδων

“για να σαs βρίσκουν οι πελάτεs σαs, και όχι για να τουs ψάχνετε εσείs”

 η βελτιστοποίηση των ιστοσελίδωναν είναι πολύ σημαντική

Προώθηση ιστοσελίδων σε σωστές τιμές!

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ;

Γιατί η προώθηση των ιστοσελίδων είναι σημαντική; Γιατί αν δεν εμφανίζεσαι στη 1η σελίδα… είναι σα να μην υπάρχεις…

Συνήθως, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων είτε δεν καταλαβαίνουν καν πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ιστοσελίδα τους, ή το καταλαβαίνουν σχετικά αργά, αφού πρώτα έχει περάσει ένα διάστημα. Είναι το χρονικό διάστημα ανάμεσα στο σημείο Α ( όπου Α = το σημείο όπου είναι έτοιμη η ιστοσελίδα τους ) και Β ( όπου Β = το σημείο όπου ο ιδιοκτήτης αναρωτιέται το «γιατί δεν έχω σχεδόν καθόλου επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μου;»).

Και κάπου εκεί αρχίζουν τα πράγματα να μπαίνουν στη σωστή τους σειρά, και να αναδεικνύεται η πραγματική σημασία τους.

Προώθηση ιστοσελίδων – το πρόβλημα

Είναι πραγματικά σημαντικό να έχετε μια πολύ όμορφη ιστοσελίδα; Ναι είναι, αλλά όχι και τόσο πολύ.. γιατί ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα όφελος στο να έχετε την ομορφότερη ιστοσελίδα του κόσμου, όταν δε τη γνωρίζει κανείς! Αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους θα πρέπει να παραδεχτούμε πως τελικά, η επισκεψιμότητα μιας ιστοσελίδας είναι ο σημαντικότερος παράγοντας αναφορικά με τη χρησιμότητα που παρέχει σε μια επιχείρηση. Γιατί ; Γιατί πολύ απλά, όσους περισσότερους επισκέπτες έχετε, τόσους περισσότερους πελάτες έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε.

Κι όμως, η πλειονότητα των ιστοσελίδων που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, έχουν κατασκευαστεί χωρίς να ληφθεί σχεδόν καθόλου υπόψη -στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση- ο παράγοντας της βελτιστοποίησης. Τα αποτελέσματα φυσικά είναι οικτρά.

Όμως γιατί να συμβαίνει αυτό; Για 3 πιθανούς λόγους:

  • ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας δεν εξήγησε τη σπουδαιότητα της βελτιστοποίησης στον πελάτη του
  • ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας δεν είχε επαρκείς γνώσεις ώστε να βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα όπως πρέπει
  • ο πελάτης δε θέλησε να προχωρήσει με τη βελτιστοποίηση (συνήθως για να περιοριστεί το κόστος)

Όπως και να έχει η Google (η μηχανή αναζήτησης που χρησιμοποιούν περισσότεροι από το 70% των χρηστών του internet παγκοσμίως) δεν πρόκειται να αλλάξει τον βασικό τρόπο που λειτουργεί. ‘Όταν κάποιος ψάχνει για κάτι στη Google, η Google του επιστρέφει μια σειρά αποτελεσμάτων για την αναζήτηση που έκανε. Η σειρά των αποτελεσμάτων δεν είναι τυχαία.

Αντίθετα βασίζεται πάνω σε συγκεκριμένους παράγοντες και προϋποθέσεις, που είτε καλύπτονται από την ιστοσελίδα μας, είτε όχι. Και είναι οι παράγοντες αυτοί που καθορίζουν αν μια σελίδα θα εμφανιστεί στη 1η θέση του Google ή αν εμφανιστεί στη θέση 100.

Ποια η διαφορά; Τεράστια! Ακόμα και όταν έχουμε να συγκρίνουμε 2 ιστοσελίδες όπου η 1η εμφανίζεται στη 1η θέση του Google και η 2η στην θέση 11, ακόμα και εκεί η διαφορά είναι χαώδης. Γιατί; Γιατί το 90% των χρηστών του internet συνήθως βρίσκουν αυτό που ψάχνουν στη 1η σελίδα. Σπάνια θα προχωρήσουν στη 2η. Οι πρώτες 5 θέσεις στη πρώτη σελίδα συνήθως απορροφούν το 70% των επισκεπτών. Με λίγα λόγια αν δεν εμφανίζεσαι στη 1η σελίδα… είναι σα να μην υπάρχεις…

 

Προώθηση ιστοσελίδων – η λύση της βελτιστοποίησης

Και κάπου εδώ ερχόμαστε εμείς για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση!

Στην εταιρεία μας έχουμε αποδεδειγμένα και τη τεχνογνωσία αλλά και τις ικανότητες για να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας για όλες τις μηχανές αναζήτησης ( η υπηρεσία αυτή ονομάζεται «SEO» από τη φράση “search engine optimization”).

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδα, δεν είναι ποτέ μια απλή υπόθεση

Η βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, δεν είναι ποτέ μια απλή υπόθεση

To SEO λοιπόν, μιας ιστοσελίδας, δεν είναι ποτέ μια απλή υπόθεση. Αν κάποιος σας υποσχεθεί ότι μπορεί να σας βγάλει στη 1η σελίδα του Google χωρίς πρώτα να έχει κάνει μια σωστή ανάλυση της ιστοσελίδας σας, των λέξεων που θέλετε, και του ανταγωνισμού σας, να ξέρετε ότι δεν είναι ειλικρινής μαζί σας. Σίγουρα τα λόγια του θα ακουστούν ευχάριστα στα αυτιά σας, αλλά πάντα είναι οι πράξεις που μετράνε και όχι τα λόγια… Αντίθετα, εμείς από τη πλευρά μας δε πρόκειται ποτέ να σας ενθουσιάσουμε χωρίς λόγο, ούτε και να σας υποσχεθούμε κάτι άπιαστο ώστε να σας γίνουμε αρεστοί. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, και έτσι τη διαχειριζόμαστε.

Τελικός σκοπός μας είναι να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας για λέξεις που να «αξίζει τον κόπο»

Τελικός σκοπός μας είναι να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας για λέξεις που να «αξίζει τον κόπο»Η διαδικασία μας είναι απλή. Εσείς αρχικά θα μας πείτε για ποιές λέξεις ή φράσεις κλειδιά θέλετε να βγαίνετε στις πρώτες θέσεις του Google ( π.χ. κουφώματα αλουμινίου αθήνα ), και εμείς στη συνέχεια θα ελέγξουμε πρώτα τον ανταγωνισμό και μετά την ιστοσελίδα σας, και αφού εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους θα σας ενημερώσουμε για το τι πιστεύουμε πως μπορούμε να κάνουμε και για το ποιά στρατηγική θα πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να σας αντιπροτείνουμε νέες λέξεις κλειδιά που πιθανόν να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα (γιατί θα τις ψάχνουν περισσότεροι άνθρωποι).Τελικός σκοπός μας είναι να βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας για λέξεις που να «αξίζει τον κόπο». Και θα επιμείνουμε σε αυτό. Γιατί αν αποφασίσετε να βελτιστοποιήσετε την ιστοσελίδα σας, θα μπείτε σε μια διαδικασία που θα πρέπει να επενδύσετε και κάποια από τα χρήματά σας, αλλά και λίγο από τον χρόνο σας. Και θέλουμε να μείνετε ευχαριστημένοι από αυτή την απόφασή σας, βλέποντας πραγματικά αποτελέσματα.

Δε θα επεκταθούμε περισσότερο. Εμείς ξέρουμε πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Οι μέχρι τώρα πελάτες μας μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν.

Αν κι εσείς επιθυμείτε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες που μπορεί να έχει η ιστοσελίδα σας, μη χάνετε άλλο χρόνο και τηλεφωνήστε μας τώρα στο 6942 918 308 ! Για να σταματήσετε να ψάχνετε εσείς τους επισκέπτες σας, και ν’ αρχίσουν να σας βρίσκουν αυτοί!


seo1.gr: internet services – κατωχύρωση ονόματος, κατασκευή ιστοσελίδας, φιλοξενία ιστοσελίδας, σχεδιασμός, ανάπτυξη, προώθηση ιστοσελίδων, υποστήριξη!